Evenementenhulpverlener

Wat ga je doen?

Je komt te werken op de meest uiteenlopende evenementen, van kleine tot grote festivals met duizenden bezoekers. Je gaat eerste medische hulp verlenen bij deze evenementen. Bezoekers rekenen op onze laagdrempelig toegankelijke hulpverlening en daar draag jij aan bij. Je staat klaar in soms hectische situaties waar je samen met je collega het juiste pad weet te bewandelen en de beste zorg kunt leveren voor de zorgvrager. 

Wie zoeken wij?

DVS EventCare B.V. is een ambitieuze organisatie die in korte tijd is uitgegroeid tot een aanbieder van een compleet pakket evenementenzorg. Wij zoeken hulpverleners die van aanpakken houden en net dat stapje extra willen zetten voor de organisator en bezoeker. Werken bij DVS EventCare B.V. geeft veel vrijheid op een evenement maar je draagt de verantwoordelijkheid voor de bezoekers, die rekenen op je kennis en kunde. DVS EventCare B.V. is dus op zoek naar hulpverleners die leergierig en ambitieus zijn aangelegd en zich net zoals DVS willen ontwikkelen. 

Volgende punten zijn een groot voordeel

Wat krijg je daar voor terug?

Werken binnen een ambitieuze organisatie met een informele werksfeer. DVS EventCare B.V.heeft oog voor jou als hulpverlener en je ontwikkeling in het vak van medische hulpverlening. Samen met andere collega's kan je kennis uitwisselen, beter worden in je werk als hulpverlener en ervaring op doen in de (acute)zorg.

Daarom is dit een geweldige, unieke bijbaan naast je studie geneeskunde, verpleegkunde of BMH. Naast het werken doen we uiteraard ook regelmatig aan ontspanning samen met het team en nodigen we je daar uiteraard voor uit! Hieronder zie je wat we nog meer te bieden hebben.

Sfeer proeven?

We snappen dat je graag wilt weten waar je komt te werken en wat je gaat doen, check onze socials en proef alvast een beetje aan de sfeer. Heb je nou nog andere vragen? Neem dan gerust contact op en we vertellen je graag meer!