Werken bij 


Over werken bij DVS EventCare B.V.


DVS is een bedrijf actief in de evenementenzorg, we verzorgen de medische hulpverlening op evenementen. Dit doen we voor diverse opdrachtgevers, van bedrijfsfeest tot beurs en van nachtclub tot groot dance festival. Naast onze evenementenhulpverlening leveren we een compleet pakket van BLS tot ALS. DVS is als een van de weinige organisaties ook leverancier van waterhulpverlening, snelle zorg van hoog niveau vanaf het water. Dit doen we met mensen die extra zijn opgeleid voor het verlenen van eerste hulp aan drenkelingen en veelal actief zijn als lifeguard. 

DVS is een jong maar ambitieus bedrijf waarbij kwaliteit van zorg en werkplezier in een hand samen gaan! Je komt te werken in een enthousiast team van hulpverleners met allemaal dezelfde spirit, leveren van hoge kwaliteit evenementenzorg. Samen werken op de leukste events door heel Nederland!

Openstaande vacatures


Heb je nog vragen over onze vacature(s)?

Een aantal veel gestelde vragen hebben we hier alvast voor je beantwoord. Andere vragen? Stel ze gerust!

Hoeveel diensten moet ik werken?

We hebben geen minimum aantal diensten op dit moment die je moet werken. Echter is het niet vrijblijvend en vragen we wel een aantal diensten op jaar basis van je. Zo blijf je bekend met het team en de binnen DVS geldende protocollen en werkwijzes.

Ik ben jonger als 18, is dat een probleem?

Om bij DVS te kunnen werken moet je inderdaad 18+ zijn. Dit komt omdat de meeste events bezoekers trekken van die leeftijd of ouder. Daarnaast kom je situaties terecht dat je mentaal en fysiek sterk moet staan. Dit ook ter zelfbescherming.

Kan ik zelf kiezen weke diensten ik wil doen?

Ja, je mag zelf kiezen welke diensten je inschrijft. Zie je een dienst die je kan werken? Dan schrijf je je eenvoudig in!

Welk certificaat heb ik nodig?

We vragen een Rode Kruis of een Oranje Kruis certificaat/diploma. Ben je in het bezit van iets vergelijkbaars? Neem dan even contact met ons op, dan kijken we met je mee!