Diensten


DVS EventCare B.V. bied een breed scala aan hulpverlening. We bieden maatwerk evenementenzorg en gaan geen uitdaging uit de weg. DVS staat klaar voor elke aanvraag. Bekijk onze volledige dienstverlening en ontdek de mogelijkheden.

Mobiel inzetbaar


Voor al onze diensten geld dat we mobiel inzetbaar zijn. Ook voor sportevenementen waarbij de groep zich verplaatst kunnen we onze diensten aanbieden. Onze teams zijn zo ook inzetbaar door middel van bike en motor, zo zijn er mogelijkheden om snel hulpverlening te kunnen starten op een constant verplaatst evenement. 

Voor evenementen op moeilijk begaanbare locaties zijn er mogelijkheden met aangepaste voertuigen. Zo zijn de mogelijkheden eindeloos.

Last minute diensten


DVS staat bekend om zijn last minute dienstverlening. Door een grote groep flexibel ingestelde medewerkers zijn we in staat om snel te kunnen schakelen. DVS is altijd bereikbaar voor snelle aanvragen. Of het nu gaat om een last minute evenement waar hulpverlening voor nodig is of je die planning met eigen hulpverleners niet rond krijgt. Neem snel contact op met DVS om de mogelijkheden te bespreken!