Evenementen hulpverlening


Basis eerste hulp van DVS staat garant voor hoogwaardige eerste opvang van elke zorgvraag. Alle hulpverleners van DVS zijn geschoold als (EHBO) evenementenhulpverlener. Met extra behaalde aanvullingen op de basis opleiding zoals eerste hulp bij drank & drugs, sportletsel en hulpverlening bij kinderen, is er altijd een maatwerk oplossing voor elk evenement. 

Medewerkers van DVS hebben samen vele jaren ervaring opgedaan. Door een juiste mix aan hulpverleners komen we samen met de opdrachtgever tot de beste evenementenzorg. Door (on)zichtbaar aanwezig te zijn op het evenement zorgen we voor een laagdrempelige aanspraak voor elke zorgvraag. 

Hulpverleners van DVS zijn breed inzetbaar, hierdoor kunnen we alle evenementen van dienst zijn. Gaat het om een sportwedstrijd, nachtclub, festival of een bedrijfsfeest? DVS draait zijn handen er niet voor om, groot of klein. 

DVS heeft tevens de beschikking over diverse aanvullende materialen en voertuigen om hulpverlening te kunnen bieden in uitgestrekte en lastig begaanbare gebieden. Dat is maatwerk evenementzorg.

Wil je meer weten over evenementenhulpverlening van DVS EventCare B.V.? Neem dan contact met ons op.