Waterhulpverlening 


Evenementenzorg vanaf het water. Dit is een specialisatie die DVS aanbiedt als een van de weinige organisaties in Nederland. Hulpverleners op het water zijn vanzelfsprekend bekend met de hulpverlening aan drenkelingen en eveneens met de reguliere hulpverlening op het land. Deze hulpverleners hebben de specialisaties behaald voor drank en drugs problematiek voor op onder andere festivals en niet te vergeten het behandelen van sportletsel voor sportwedstrijden op het water.

Door een goed op elkaar ingespeeld team van hulpverleners aan boord van onze boten, ontvangen uw bezoekers of deelnemers de best mogelijke zorg op het water. Naast alleen medische zorg leveren is een toezichthoudende rol innemen naar wens van de organisator uiteraard deel van onze dienstverlening. 

Lifeguard 

Tijdelijk tekort in het eigen team lifeguards? DVS helpt je graag met het ontzorgen in deze tijdelijke tekorten. Door een flexibele pool gecertificeerde medewerkers zijn we in staat snel te schakelen waar nodig. Neem snel contact op voor de mogelijkheden.